Over ons

Het team van Zeker & Vast staat tot uw dienst om u te adviseren in alle onafhankelijkheid. Contacteer ons vrijblijvend of kom langs op ons kantoor, bij voorkeur na afspraak.

Advies voor u

Alles begint bij een goed advies. Luisteren naar uw noden en behoeften en het inschatten van uw persoonlijke en/of beroepssituatie zijn daarbij van primordiaal belang. We brengen deze samen in kaart om u, uw gezin, bedrijf en/of patrimonium veilig te stellen. Op deze manier kunnen we een lange termijnrelatie opbouwen met een goed gevoel voor zowel u als ons.

Op ons kan u rekenen

De bundeling van onze drie kantoren, die nu onder één vlag uw dossier behartigen, versterken de mogelijkheden om onze klanten een stabiele en correcte service te geven. Onze sterkte is onze veelzijdigheid. Wij zijn niet in één vakgebied gespecialiseerd maar hebben een ruime kennis in vele vakgebieden. Daarnaast bieden we een professionele, transparante, en persoonlijke begeleiding. Zeker & Vast is niet enkel een naam maar vooral de ingesteldheid van ons team om u te begeleiden in een steeds ingewikkelder financiële- en verzekeringswereld.

Persoonlijke opvolging van elk dossier

Gezin of alleenstaande, werkende of gepensioneerde, ondernemer of vrij beroeper ; iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. Laten we die samen ontdekken en zien welke oplossing we kunnen bieden zowel nu als voor de toekomst via een persoonlijke benadering en opvolging van uw belangen.