Bankieren

Zeker & Vast is bankagent van Crelan. We luisteren naar uw plannen en zorgen voor begeleiding op maat, dit zowel voor particulieren, zelfstandigen als kmo’s. Sparen, beleggen, lenen? Bij ons zit je zeker goed! We zijn duidelijk over onze spaar- en beleggingsproducten, transparant in onze aanpak en flexibel in service.

Samen anders bankieren

Crelan

Met een persoonlijke aanpak bieden wij, als bankagent van Crelan, meerwaarde aan al uw bankzaken. Dit doen we op een verbonden, persoonlijke, verantwoorde en respectvolle manier. De coöperatieve bank Crelan biedt een volledige service voor betaalverkeer, sparen, beleggen en kredieten. Op basis van persoonlijk advies bouwen we met u een duurzame vertrouwensrelatie op.

logo Crelan

Uw vaste partner in sparen, beleggen en lenen

Samen bouwen we uw financiële zekerheid en vermogen op

Sparen – Vermogensopbouw

Het Finance-team van Zeker & Vast begeleidt u en geeft een antwoord op al uw vragen, zoals:

  • Hoe sparen? 
  • Welke basisregels respecteren? 
  • Waarvoor sparen en onder welke formule? 
  • Fiscale optimalisatie? 

Een goede planning en aanpak verhogen uw kansen op een goed rendement. 

Beleggen – Vermogensbehoud & uitbouw

Sparen en vermogensopbouw worden gevolgd door een goed beheer van uw opgebouwd kapitaal. Ons Finance-team begeleidt u en geeft passend advies:

  • Welke beleggingsformules passen het best bij uw profiel?
  • Hoe beleggen met oog voor zekerheid en rendementspotentieel?
  • Hoe worden mogelijke risico’s vermeden? 
  • Hoe laten we ons vermogen later of nu al op een fiscaal vriendelijke manier over aan kinderen of naasten? 

Samen investeren we in uw toekomst

Lenen

Van plan om te investeren? Dan is de financiering van uw project de eerste prioriteit. Onze kredietexperts zoeken samen met u de gepaste oplossing. We geven u een transparante uitleg van de mogelijkheden tegen de beste voorwaarden. We zoeken samen met u naar de optimale financiering voor de aankoop of (ver)bouwing van een eigendom of tweede verblijf, de aankoop van een wagen, de studie van de kinderen, de organisatie van een feest, de opstart van een nieuwe zaak, de aankoop van een handelspand, de aankoop van machines, de voorafbetaling van belastingen …