Verzekeren

Een goed en doordacht verzekeringsadvies laat u toe om zoveel mogelijk binnen uw comfortzone te blijven. Onvoorziene omstandigheden kunnen we wel niet voorspellen. We hebben geen ‘glazen bol’. Wat we wel kunnen is U wapenen om tegenslagen maximaal op te vangen.

Laat risico’s uw leven niet bepalen

Zeker & vast verzekert aan scherpe voorwaarden

Onze verzekeringsexperts selecteren in de omvangrijke verzekeringsmarkt net die contracten die U een meerwaarde bieden. We opteren altijd voor kwaliteitscontracten. Witte producten zijn niet aan ons besteed. We geven voorrang aan een totaaloplossing tegen de meest gunstige voorwaarden..

Advies en begeleiding op elk moment

Een goed advies is niet alleen een belofte

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar moeten we altijd kunnen aantonen dat we onze klanten een eerlijk en passend advies voor hun specifieke situatie geven. Voor banken, directe verzekeraars en vaste agenten die voor één maatschappij werken ligt dit vaak moeilijker. We begeleiden u niet alleen bij het inschatten van de verzekeringssituatie maar ook bij de keuze van de contracten die de noodzakelijke waarborgen bieden. Als we u als een “goede soldaat” willen verdedigen, dan zijn kwalitatieve contracten onze “wapens en munitie”.

Nazorg is ons paradepaardje

Een klant bij ons kantoor staat er bij pech “Zeker & Vast” niet alleen voor. We laten u niet in de steek en staan u bij op elk moment in de afhandeling van een ongeval of schadedossier. De opvolging van uw dossiers is één van onze kerntaken. Daarbij zijn we altijd aanspreekbaar en bezorgen we u de nodige informatie.